Domain regisztráció

Bármilyen felső szintű domaint be tudunk regisztrálni ügyfeleink megbízására. Az ügyintézés a legtöbb esetben gyors és egyszerű. Lehetőség van domain transzferre is, azaz meglévő domain neveit is kedvezményes áron tudja átregisztrálni hozzánk. Nálunk regisztrált domainjeihez díjmentes kezelőfelület jár, melyen saját maga adminisztrálhatja domain neveit.

Prémium DNS

Amennyiben a lehető legjobb és leggyorsabb kiszolgálást szeretné domain nevei esetében is, úgy lehetősége van domain nevét a prémium DNS szervereinken elhelyezni. Ennek előnye a nagyságrenddel gyorsabb válaszidő és a garantált 100%-os rendelkezésre állás.

Tárhely

Tárhelyeink széles méretskálán elérhetőek a pár száz MB-tól egészen a 100GB-ig. A tárhelyek megbízható, márkás hardveren (4 magos processzorok, RAID-10 vagy SSD lemezek) kerülnek elhelyezésre. Európában frankfurti vagy amszterdami (SoftLayer) adatközpontból futnak szerveink, így biztosítva a jó nemzetközi kapcsolatot is. Szoftveres szempontból is egyedülállóan rugalmasak vagyunk, lehetőség van szinte bármilyen alkalmazás futtatására (PHP, Python, Ruby, Perl).

Virtuális szerver

VPS szervereink kizárólag SSD-ket használnak, 1Gb/sec-es hálózati interfészekkel. Percek alatt üzembe állíthatóak jelenleg 9 fajta kiépítésben. Minőségi hardveren (6 magos processzorok, SSD RAID, ECC Ram) futnak, így a kisebb csomagok esetében sem lépnek fel teljesítményproblémák. Kérés esetén a szerverek telepítését, üzemeltetését is vállaljuk.

Biztonsági mentés

Virtuális szerveink biztonsági mentésére kétféle megoldást is biztosítunk. A komplexebb megoldás teljeskörű mentését kínálja az összes (vagy választhatóak csak bizonyos könyvtárak is) könyvtárnak és MySQL adatbázisnak. Korlátlan tárhelyet adunk, mentéseit biztonságos környezetben (Amazon S3), erős titkosítással (TLS, 2048 bit-es kulccsal) tároljuk. A napi mentések probléma esetén gyorsan visszaállíthatók.

SMTP

SMTP szolgáltatásunkat elsősorban tranzakciós emailek és hírlevélküldő szofverek által küldött nagy mennyiségű levelek kiküldésére ajánljuk. További részleteket a http://starmail.hu/smtp.php címen olvashat.

Prémium email

Ha megbízható levelezőszervert keres, akkor bátran ajánljuk prémium email szolgáltatásunkat, mely minden üzleti szintű elvárásnak is megfelel. Funkciógazdag és közel a Gmailnek megfelelő minőségű webmail felületet (illetve mobil alkalmazásokat is) kínál. További részletek a http://starmail.hu/premium-email.php címen elérhetőek.