Honlapkészítés

Honlapkészítés szolgáltatásunk magában foglalja a webes fejlesztések teljes spektrumát, egészen az egyszerű magán / céges bemutatkozó honlapoktól, landing oldalaktól kezdve a komolyabb portáljellegű weboldalakon át az egészen komplex, egyedi webes alkalmazásokig.

Egyedi fejlesztésű oldalainkat a legkissebbtől a legnagyobbig mind saját kezűleg kódolunk, melyekre aztán mi magunk is büszkék vagyunk. Nyílt forrású megbízható keretrendszereket és kiforott komponenseket használunk, így weboldala mindig stabil, gyors és biztonságos lesz.

Webáruház fejlesztés

Az online kiskereskedelmi költés a tavalyi évben elérte a 273 milliárd forintos nettó forgalmat, illetve az internetező felnőttek 72%-a vásárolt online az elmúlt egy évben.

eNET

A számok nagyszerűen mutatják, milyen növekedés előtt áll Magyarországon az online kereskedelem a közeljövőben. A jól tervezett és megfelelően kivitelezett webáruház hatékonyan működik és a nap 24 órájában bevételt termel. Ebben kívánunk segíteni webáruházainkkal, melyek reszponzívak, keresőoptimalizáltak, könnyen használhatók, illetve modulos felépítésűek, ezért bármikor bővíthetőek.

Tanácsadás, audit

Több mint 10 éves tapasztalattal vállaljuk jelenlegi (esetlegesen gyengén teljesítő) honlapjának felülvizsgálatát többféle általános és keresőoptimalizálási szempontok alapján. Ennek végeztével írásban javaslatokat teszük a legfontosabb fejlesztésekre, optimalizálásra és hibajavításokra vonatkozóan.

Felkészültségünk

A honlapkészítés vagy webalkalmazás fejlesztés területén rendelkezünk a legnagyobb tapasztalattal. Évi több száz cikket olvasunk el és több tucat előadást hallgatunk meg, ezáltal az elsők között vezetjük be a külföldi trendeknek megfelelő modern megoldásokat. Nagy gondoto fordítunk a belső kommunikácóra és a munkafolyamataunk fejlesztésére.

HTML5 / CSS 3
JavaScript
PHP (Laravel)
Üzemeltetés

Az általunk használt programozási nyelvek és technológiák majd mindegyikén kimagasló tapasztalattal rendelkezünk, ismerjük azok erősségeit és gyengeségeit, így magabiztosan választjuk ki a legjobb megoldásokat és összetevőket ügyfeleink projektjeihez.

Hogyan készül?

Az első közös egyeztetést követően elkészül a website specifikációja. Az elfogadott árajánlat és specifikációt követően aprólékos munkával jelenlegi arculatát figyelembe véve megtervezzük weboldala látványtervét. Ezt követően kezdjük el a programozást. Az elkészült oldalt átfogó tesztelés után mutatjuk be, lehetőséget adva a tartalmak feltöltésére. A nagyközönség számára publikussá tett honlapot a továbbiakban is utánkövetjük, a felmerülő esetleges hibákat javítjuk, illetve szükség esetén frissítéseket is elvégzünk.

Ügyfeleinket csak a szükséges mértékig vonjuk be a készülő oldallal kapcsolatos döntésekbe, viszont elvárjuk, hogy maximálisan partner legyen a leendő weboldal tulajdonos a tartalomfejlesztésben. Weboldala úgy fogja elérni a célját, ha mindkét rész kiemelt figyelmet kap. Valljuk, hogy a sikeres weboldal nem csak a forma, hanem a tartalom is.

Sebesség

Az elmúlt évek rávilágítottak, hogy a weboldalak sebessége nem közömbös sem a látogatóknak, sem a vásárlóknak. Sőt, mint a felhasználói élmény része, nagyon is sok függ attól, milyen gyorsan töltődik be a weboldalunk. A túlterhelt és lassú szerverek az optimalizálatlan kódokkal együtt hamar negatív kiütközést eredményezhetnek. Ezért munkánk során figyelünk arra, hogy az átadott oldal de csak szép és vevőbarát, de gyors is legyen.

Biztonság

Másik fontos tényező a biztonság. Az online híroldalak szinte naponta hoznak le feltört oldalakat, biztonsági incidenseket. Mi tudjuk, hogy az oldalhoz hozzáadott érték, mint a tartalom, az adatbázisok és az üzletileg kritikus folyamatok sokszor sokkal értékesebbek, mint maga a honlap mögött álló infrastruktúra és forráskód. Ezért fokozott figyelmet fordítunk arra, hogy többszörösen tesztelt és ellenőrzött kódot írjunk és ilyen külső komponenseket is használjunk fel amennyiben szükséges.

Infrastruktúra

Büszkék vagyunk arra, hogy a nemzetközi trendeknek megfelelő legfrissebb megoldásokat használjuk az infrastruktúra tekintetében is. Domain nevei elérhetőségét prémium DNS szerverek biztosítják. VPS szervereink jellemzően Frankfúrtból és Amszterdamból futnak, így nemzetközi szinten is gyors kapcsolatot tudunk garantálni. Szükség esetén CDN-t is tudunk biztosítani, így növelve még jobban honlapja sebességét. Tranzakciós e-mail szolgáltatásunk segítségével minden általunk küldött email célba ér.