Reszponzív webdesign

A reszponzív webdesignt az utóbbi években az internetezésre alkalmas készülékek elterjedése hívta életre. Használja ki a modern technológia lehetőségeit, hogy az ön oldala is megfelelően jelenjen meg minden népszerű eszközön. Weboldala a kijelző méretéhez igazodik, az asztali gépeken megjelenő változat továbbra is látványos marad, de a mobil nézetet sebességre optimalizáljuk. Árban némileg drágábbak ugyan a reszponzív honlapok, összességében viszont költséghatékonyabb, mint egy különálló mobil weboldalt elkészíttetni.

UX Design

Ha nem csupán látványos designt szeretne, hanem felhasználói élményre fókuszáló tervezést, tesztelést és mérést szeretne, akkor válassza UX Design szolgáltatásunkat. Az első drótvázaktól a felhasználói és A/B tesztekig, majd a mérési eredmények kiértékelésén át több iterációban tökéletesítjük oldalát. Amennyiben komplex webes alkalmazást, e-commerce rendszer indítását tervezi, úgy mindenképp ajánljuk a felhasználó felület alapos kidolgozását hogy az elkészült munka felhasználóbarát legyen.

Sitebuild

Amennyiben az oldala látványterve már rendelkezésre áll, akkor külön is igénybe veheti sitebuilder szolgáltatásunkat, melynek keretében elkészítjük a HTML5 / CSS3 kódot. Különös tekintettel figyelünk a elkészült kód szemantikusságára, keresőbarát felépítésére, szabványoknak való megfelelésére és sebességére. Az elkészült kódot átadjuk a megrendelőnek, illetve amennyiben az oldal adminisztrációs felületét is velünk készítteti el, úgy a specifikáció elkészültét követően le is programozzuk weboldalát.

Grafikai tervezés

Felkészült grafikus kollégáink nagy gyakorlattal készítik el logó és arculattervét. Vállaljuk egyéb online és offline reklámanyagok rövid határidővel való készítését is. Az elkészült marketing anyagok nyomtatását is kedvező árban meg tudjuk oldani nyomdaipari partnereink segítségével.