AdWords kampányok

A Google AdWords költséghatékony eszköz az online marketingben. Az AdWords és általában a PPC kampányok lényege, hogy nem a hirdetés megjelenésért, hanem a hirdetésen történt kattintások után fizet a hirdető. Ebből következően kulcsfontosságú, hogy mind a kulcsszavak, mint a hirdetés, mind a céloldal jól tervezett legyen. A pontosan célzott hirdetések jó konverziós arányokat érnek el. A teljes kampány összeállításában segítünk, majd a későbbiekben sem hagyjuk magára a fiókot, rendszeresen optimalizáljuk azt.

Facebook hirdetések

A Facebook majdnem 5 millió aktív felhasználóval rendelkezik Magyarországon, így az AdWordshöz hasonlóan nagy hirdetési potenciállal rendelkezik. Noha egyszerű hirdetést feladni a Facebook hirdetési rendszerében a nem megtervezett stratégia és nem megfelelően beállított kampányok csak veszteséget termelnek. A sikeres hirdetés alapja a megfelelő megjelenítési forma, melyet kampánycéljaitól függően állítunk be. Igényelje szolgáltatásunkat és érje el hatékonyan célcsoportját!

Keresőoptimalizálás

Az on-site, azaz a weboldalhoz kapcsolódó SEO-ban fejlesztői múltunk miatt 10 éves tapasztalatunk van. Szerencsére a weboldalak forráskód szintű szabványkövetése és a modern technológiák használata nem csak bennünk fogalmazódott meg sok évvel ezelőtt, hanem a Google részéről is fokozatosan alapelvárás lett az egyedi tartalom, a tiszta kód és a megfelelő sebesség. Ezért bátran állítjuk, hogy általunk készített vagy az utólag optimalizált oldalak a megfelelő tartalom társaságában rövid idő alatt előkelő pozíciókra számíthatnak még a népszerűbb kulcsszavak esetében is.

Linképítés

Oldalunk keresőben elfoglalt helyét a jól optimalizált oldal mellett az határozza meg, hogy hány és milyen minőségű hivatkozást kaptunk / szereztünk másoktól. Minél több voksot kap oldalunk, annál hitelesebbek vagyunk a kereső szemében. Ennek ellenére közelmúlt alapjaiban változtatta meg a minőségi link fogalmát. Megbízható partnereink segítségével csakis az aktuális ajánlásoknak megfelelő, azokat maradéktalanul teljesítő linkeket építünk. Meglévő oldalak esetén felmérjük a jelenlegi hivatkozásokat, majd a legelőnyösebb linkprofilt alakítjuk ki.